Företag Privat Om RSS
rel_undersida_6

Om RSS

RSS är en städfirma med långvarig erfarenhet och mycket höga kvalitetsnormer.

Vi är ett allserviceföretag med 30 års erfarenhet i branschen vilket borgar för goda kunskaper inom alla typer av lokalvård. Vår företagsfilosofi är enkel, vi satsar på kvalitet och effektivitet inte på kvantitet och snabbhet.

Vi erbjuder fullservice
, vilket innebär att vi tar hand om alla steg i lokalvården, från inköp av förbrukningsvaror och städmaterial till personal och städning. Vi har möjlighet att ta en totalentreprenad på golvvård, varje dag städ, fönsterputs, storstädning, mattvätt mm.

Vi är ett företag med rutinerad och ansvarsfull personal som är specialiserade på kontorslokaler i Stockholms innerstad och den standard det innebär. Vi erbjuder Er personlig service och ser Er arbetsmiljö som vårt ansvar.

RSS städprodukter och maskiner är från ledande företag såsom: Nordex, SC Johnsson, Ajax, Taski, Butchers, Electrolux, T-tork, Ettore m.fl. Vi använder endast miljömärkta rengöringsprodukter med tanke på både vår och Er personals hälsa och för att minimera miljöpåverkan. Alla flaskor, dunkar och övriga rester från städmaterialet tar vi till vara och för vidare till återvinning. RSS innehar ansvarsförsäkring upp till 10 milj. SEK och F-skattesedel.

För att garantera en ständigt hög kvalitet på våra tjänster gör vi flygande inspektioner där vi kontrollerar städningen.


Offertförfrågan
Vill du veta mera om Om RSS? Fyll i ditt namn och e-post så kontaktar vi dig!


namn
e-post ort


[2012-08-01] | Filippa K Biblioteksgatan väljer Renast.se

[2012-06-01] | Peas & understanding väljer Renast.se

[2012-05-01] | Aphe­lion väljer Renast.se

Nyhetsarkiv

Kontakta oss: 079-336 45 55, , info@renast.se
© Renast städ i stan, 2019. Webbdesign och publiceringsverktyg av Sphinxly