Företag Privat Om RSS
rel_undersida_8

Städning av hemmet

2565Blir du trött så fort du tänker på städning?
Få renaste bostaden i stan och låt oss komma hem till dig och göra din lägenhet skinande. Vår personal är experter på allt som har med städning att göra. Vi rekommenderar veckostädning, då vi dammtorkar alla fria ytor och dammsuger golv, mattor och möbler. Vi torkar av all synlig smuts på dörrkarmar, kontakter och golvlister. Är din papperskorg överfull? Det löser vi!
 
Sopbehållaren i köket har en tendens att bli extra kladdig med matrester som hamnat utanför - därför torkar vi noggrant både in - och utvändigt i skåpet. Vi tar bort fläckar runt handtag och på köksskåp, rengör diskbänk och spis. Har du tänkt på hur din fläkt ser ut? I badrummet rengörs badkar, handfat och toalett samt duschkabinväggar. Även spegeln är nyputsad när Renast Städ i Stan har varit framme.

Ju bättre utrustning desto bättre resultat, därför håller vi gärna ert städskåp uppdaterat med kvalitetsprodukter. Det enda du behöver tänkta på är att ha en väl fungerande dammsugare till hands samt en golvmopp med tillhörande hink.


Offertförfrågan
Vill du veta mera om Städning av hemmet? Fyll i ditt namn och e-post så kontaktar vi dig!


namn
e-post ortRegelbunden städning? 
Vi kan regelbundet hjälpa till med städningen! Fråga om våra specialavtal för hemstädning. 

Renoveringar
Något som är trasigt? Fråga om renovering när du pratar med oss! Vi bygger kök & badrum, slipar golv och mycket mer.[2012-08-01] | Filippa K Biblioteksgatan väljer Renast.se

[2012-06-01] | Peas & understanding väljer Renast.se

[2012-05-01] | Aphe­lion väljer Renast.se

Nyhetsarkiv

Kontakta oss: 079-336 45 55, , info@renast.se
© Renast städ i stan, 2019. Webbdesign och publiceringsverktyg av Sphinxly